avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Tardivitate ?
Discuție deschisă în Executare silită

Tardivitate ?

O sentinta definitiva executorie preterntii banesti împotriva unei societati comerciale emisa în 2010 mai poate fi pusa in executare ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:11, 4 Mai 2017
S-a prescris dreptul de a mai recupera sumele. Puteti incerca cu o notificare de plata in baza hotararii. Si vedeti daca debitorul plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare angajator pentru punere in aplicare a hotararii judecatoresti nitmar nitmar am o hotarare irevocabila si executorie pt plata drepturilor salariale si plata catre bugetul de stat a contributiilor aferente acestor drepturi. Instanta nu a ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei sentinte leona777 leona777 Doresc sa stiu cum se procedeaza cand am castigat un proces civil si am de recuperat o suma de bani. Nu am mai fost in situatia asta, ca sa stiu cum sa fac. Va ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri executare cuziamusia cuziamusia Buna ziua In civil, in calitate de reclamant am obtinut succesiv sentinte favorabile la judecatorie, tribunal si curtea de apel. In fiecare sentinta partea ... (vezi toată discuția)