avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat cu chitanță
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat cu chitanță

Bună ziua am nevoie de ajutor , socrul meu a cumpărat cu chitanță de mână , și ia lăsat și testament ,acest testament tine loc de acte de casa , ce trebuie să fac de poate face acte la notar cu el va rog daca știe cineva și mă poate ajuta cu un răspuns ce e de făcut , va mulțumesc !
La notar nu se poate.
Doar prin judecata se poate pe calea uzucapiuni de principiu vorbind...si daca intruniti cerintele cerute de lege pentru uzucapiunea de 30 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces promitent vanzator amavrancea amavrancea Buna ziua, Intentionez sa cumpar o locuinta de la un domn in varsta de 67 ani fara nici o ruda. Daca intre momentul semnarii antecontractului si a platii unui ... (vezi toată discuția)
Chitanță de mana Traian Diana Traian Diana Bună seara , am și eu o rugăminte , sau cinema.poate ajuta am.nevoie de un avocat , am casa la.socu meu și este paralizat nevăzător și el a cumpărat ... (vezi toată discuția)
Tranzactie teren agricol cu chitanta de mana topmasaj topmasaj Buna ziua! in 1991 mama a cumparat un teren agricol in baza unei chitante de mana cu 2 martori. in 2008 vanzatorul a dat o declaratie notariala prin care ... (vezi toată discuția)