avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua. Am incheiat prin demisie cu preaviz 20 zile fara inventar cu accordul ambelor parti contractul cu o firma.dupa doua luni firma executa inventar in care constata lipsa in gestiune.problema e ca ma cheama sa dau declararii despre lipsa....nu stiu cum sa procedez stiind ca nu am nici o vina.....multumesc
Cel mai recent răspuns: Mmedeea71 , utilizator 19:39, 6 Mai 2017
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventariere Va rog sa ma clarificati la urmatoarea intrebare. Daca o societate comerciala cheama fostul gestionar pentru finalizarea inventarului prin scrisoare cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vă prezint următoarea situație: - un angajat ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă prezint următoarea situație: - un angajat a depus Demisia - șeful său a cerut directorului ca să nu i se înceteze Contractul de ... (vezi toată discuția)