avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Daca nu pot plati amenda ONJN
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Daca nu pot plati amenda ONJN

Buna ziua

Ma numar printre persoanele ce au primit amenda de la ONJN pt ca am jucat intr-o perioada in care bet365 se pare ca nu avea licenta
Nu vreau sa ma leg despre absurditatea acestei amenzi deoarece este prea tarziu. Am primit-o si momentan astept raspunsul contestarii din instanta

In cazul in care raspunsul instantei este in defavoarea mea si sunt obligat sa platesc acesti 5000 lei ... dar nu am posibilitatea de a face acest lucru? Ce se intampla?

Mi se pune oprire pe conturi si mi se vor lua lunar un anumit procent din venituri? Daca da, despre ce procent este vorba?
De asemenea am auzit ca unele persoane au fost nevoite sa munceasca in folosul comunitatii pentru neplata amenzilor. Dar nu vreau sa ajung aici, vreau sa platesc pe cale amiabila doar ca nu imi permit nu am de unde sa platesc 5000 de lei.
Dar in cazul in care eu lucrez cu PFA?

Ma poate ajuta cineva cu informatii va rog?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 00:16, 7 Mai 2017
Se poate ajunge la executare silita iar daca aveti un venit sa se puna poprire pe venit in proportie de 30% iar daca mai sunt si alte popriri acestea insumate sa nu depaseasca 50% .
Munca in folosul comunitatii se desfasoara pe salariul minim pe economie ,1065 net => ~770 ore in folosul comunitatii , 95 de zile adica aproximativ 4 luni si jumate . Greu de crezut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda onjn aribasoiu aribasoiu Legalizandu-se pokerul in Romania, Partypoker trebuia sa achite datoria fata de statul roman pentru a-si lua licenta sa si desfasoare activitatea in Romania. ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala onjn Florin_Georgescu Florin_Georgescu Buna ziua. Anul trecut in octombrie am fost amendat de ONJN (Oficiul National pentru Jocurile de Noroc) cu suma de 5000 lei. Am contestat decizia in ... (vezi toată discuția)
Popriri salariale - mod de calcul demoskrateo demoskrateo In cazul unui salariat cu mai multe popriri de acelasi rang (neplata credite bancare), cum se calculeaza sumele aferente fiecarui creditor? ok suma acordata ... (vezi toată discuția)