avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Risc contestație reținere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Risc contestație reținere permis

Buna seara, as avea rugămintea sa ma ajutati cu un răspuns referitor la spera mea : astăzi mi- a fost suspendat permisul pt 90 de zile și întrebarea mea este dacă risc ceva făcând contestație, Mai precis, în cazul în care pierd contestatia, Mai pot beneficia de dreptul de a mi de reduce pedeapsa la 30 zile dacă îndeplinesc condițiile? Multumesc Vlad vulpe
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 18:50, 7 Mai 2017
Nu .
Pt a beneficia de prevederea cu 1/2 din amenda in 48 de ore e bine de platit acum ,dupa scurgerea termenului in cazul de necastig se plateste 1:1 deoarece timpul de plata la jumate se scurge de la luarea la cunostinta .
Din moment ce contestati PV inseamna ca ati luat la cunostinta .
Termenul de contestatie e de 15zile de la luarea la cunostinta ; luarea la cunostinta e in momentul semnarii (daca ai semnat) sau de comunicarea prin posta .
Buna ziua, eu nu ma refer la partea cu amenda, ci dacă am dreptul de a cere reducerea la 30 zile, chiar dacă o sa pierd contestația.multumesc
Nu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cornel12x cornel12x In anul 2008 am facut un credit in lei pe card la Credit-Europe de 500ronni, pe28-10-2017 am primit o instiintare de executare silita la acest imprumut.Timp de ... (vezi toată discuția)
Suspendare 90 zile - proces pierdut AnClaudiu AnClaudiu Buna ziua, am si eu o mica problema si cateva intrebari. In Feb 2016, mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile (108km/h), dupa care am depus ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie louisa louisa Buna ziua, As dori sa stiu daca o amenda de circulatie nu este platita in termenul legal de 48 ore pt a beneficia de reducere cu 50% si se face contestatie in ... (vezi toată discuția)