trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

Declaraţia de martor dată de o persoană care, în aceeaşi cauză, anterior declaraţiei a avut sau, ulterior, a dobândit calitatea de suspect ori inculpat nu poate fi folosită împotriva sa. Organele judiciare au obligaţia să menţioneze, cu ocazia consemnării declaraţiei, calitatea procesuală anterioară
 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

dogele 
	    	Utilizator

dogele 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 eusaisapte	                   

Daca unui suspect i s-a luat declaratie in calitate de martor, raspunde pentru savarsirea Marturiei mincinoase?
Am observat ca suspectului i s-au luat ... (vezi toată discuția)
	                    eusaisapte	                   

Daca unui suspect i s-a luat declaratie in calitate de martor, raspunde pentru savarsirea Marturiei mincinoase?
Am observat ca suspectului i s-au luat ... (vezi toată discuția)

teo.trap	                   

Am o întrebare, dacă un martor este chemat la un proces, are dreptul să tacă atunci când îi sunt puse întrebări acuzatoare ? Sau să aștepte ca ... (vezi toată discuția)
	                    teo.trap	                   

Am o întrebare, dacă un martor este chemat la un proces, are dreptul să tacă atunci când îi sunt puse întrebări acuzatoare ? Sau să aștepte ca ... (vezi toată discuția)

LucianAlexandru	                   

Buna! Am fost condamnat si am executat o pedeapsa de un an si zece luni..dupa un an de cand m-am eliberat am fost citat ca martor pentru un act material din ... (vezi toată discuția)
	                    LucianAlexandru	                   

Buna! Am fost condamnat si am executat o pedeapsa de un an si zece luni..dupa un an de cand m-am eliberat am fost citat ca martor pentru un act material din ... (vezi toată discuția)