avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiză
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiză

Doresc să solicit efectuarea unei expertize în vederea verificarii dacă cota parte indiviză a fost corect calculată.

Ce fel de expertiză trebuie să solicit şi care este prevederea legală?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:58, 10 Mai 2017
Solicitati instantei sa aprobe efectuarea unei expertize tehnice judiciare in specializarea imobiliare. Dupa caz, in functie de obiectivele stabilite de catre instanta, la propunerea partilor in proces, expertul imobiliar poate solicita ca un expert judiciar contabil sa raspunda la unele obiective, de competenta acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara de evaluare imobiliara DanyD DanyD In Raportul de expertiza de evaluare imobiliara, expertul desemnat de catre instanta retine doua valori reprezentand lipsa de folosinta a imobilului, in sensul ... (vezi toată discuția)
Compenta expertiza ContSters276281 ContSters276281 Un expert tehnic judiciar, poate efectua o expertiza asupra valorii consolidarii unui imobil, dupa intocmirea unui proiect tehnic, avand la baza studii de ... (vezi toată discuția)
Competenta expert judiciar Marius2211 Marius2211 Sunt reclamant într-un proces civil in urma unei inundații, unde a fost desemnat un expert pentru a soluționa doua obiective - primul fiind stabilirea ... (vezi toată discuția)