avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Achizitie masina cu probleme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Achizitie masina cu probleme

Buna ziua, in 03 /04/2017 am cumparat o masina folosita de la o firma cu activitate comert cu auto. Au garantat ca este in stare tehnica buna ,prezentind cartea service dar la o verificare la reprezentanta sa-u gasit prbleme grave la motor,costurile pt.reparatii sunt mari ,ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:53, 11 Mai 2017
IOANBIRLEA a scris:


Au garantat ca este in stare tehnica buna


Firma a garantat strict verbal sau exista consemnat in document autentificat aspectul privitor la starea tehnica a vehiculului ?
Intotdeauna anterior achizitiei unui vehicul folosit,cumparatorul,are dreptul sa realizeze verificare tehnica la reprezentantul marcii sau in service autorizat
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea actionarii in instanta a vanzatorului pentru vicii ascunse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viciile ascunse ale unui autoturism cumparat marystanga marystanga Buna seara As dori sa ma ajutati intr-o problema si anume: Am cumparat un autovehicul marca Opel Zafira,nu am mers la o reprezentanta sau service autorizat ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină acum o lună de zile , am găsit anunțul ... AnaDBR AnaDBR Am cumpărat o mașină acum o lună de zile , am găsit anunțul pe olx , am vb cu proprietarul care era un vânzător de mașini ( nu am știu asta până nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara - cumpărătorul mașinii mele își vrea banii înapoi danhery danhery Va rog din suflet sa imi raspundeti daca am vandut o masina adusa de cineva din italia pe numel e meu .si eu am vandut o mai departe la un cetatean .dupa 2 ... (vezi toată discuția)