avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale transformare SRL in sucursala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

transformare SRL in sucursala

Este posibila transformarea unui SRL in sucursala a unei societati pe actiuni?
Mentionez ca societatea pe actiuni in cauza detine 90%din capitalul social al SRL-ului.
Ma puteti ajuta cu niste indicatii procedurale?
Cel mai recent răspuns: sbucuresti , utilizator 10:52, 23 Septembrie 2009
Parerea mea este ca ar merge si o fuziune prin absorbtie , SA absorbind SRL-ul , acesta urmand a devenind o sucursala a SA-ului.
Nu as vrea sa apelez la fuziunea SRL-ului cu SA-ul si nici sa dizolv SRL-ul.
Din cate am inteles de la colegii mei economisti, fuziunea implica niste rapoarte de evaluare a activitatii SRL-ului.
In situatia in care SRL-ul are asociat unic se schimba datele problemei?
Pot sa il transform in sucursala a SA-ului care este asociat unic?
Scuze pentru bataia de cap si sper sa gasesc, cu ajutorul vostru o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfornare srl in af cargo cargo am un srl (asociat unic) infiintat de 3 ani, cu activitate. Doresc sa-l transform intr-o asociatie familiala, pentru a reduce unele cheltuieli si pentru ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie ged ged Am 2 SRL si doresc sa fac fuziune intre ele. In primul (societatea absorbita) sunt asociat unic iar in al doilea (societatea absorbanta) am 90% (restul in ... (vezi toată discuția)
Fuziunea unei societati aflata in lichidare judiciara themis themis SC X SRL se afla in procedura de lichidare judiciara ca urmare a unei sentinte definitive de dizolvare (in temeiul art.237(1) LSC). Potrivit art.238(5) ... (vezi toată discuția)