avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale transformare SRL in sucursala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

transformare SRL in sucursala

Este posibila transformarea unui SRL in sucursala a unei societati pe actiuni?
Mentionez ca societatea pe actiuni in cauza detine 90%din capitalul social al SRL-ului.
Ma puteti ajuta cu niste indicatii procedurale?
Cel mai recent răspuns: sbucuresti , utilizator 10:52, 23 Septembrie 2009
Parerea mea este ca ar merge si o fuziune prin absorbtie , SA absorbind SRL-ul , acesta urmand a devenind o sucursala a SA-ului.
Nu as vrea sa apelez la fuziunea SRL-ului cu SA-ul si nici sa dizolv SRL-ul.
Din cate am inteles de la colegii mei economisti, fuziunea implica niste rapoarte de evaluare a activitatii SRL-ului.
In situatia in care SRL-ul are asociat unic se schimba datele problemei?
Pot sa il transform in sucursala a SA-ului care este asociat unic?
Scuze pentru bataia de cap si sper sa gasesc, cu ajutorul vostru o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfornare srl in af cargo cargo am un srl (asociat unic) infiintat de 3 ani, cu activitate. Doresc sa-l transform intr-o asociatie familiala, pentru a reduce unele cheltuieli si pentru ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie ged ged Am 2 SRL si doresc sa fac fuziune intre ele. In primul (societatea absorbita) sunt asociat unic iar in al doilea (societatea absorbanta) am 90% (restul in ... (vezi toată discuția)
Fuziunea unei societati aflata in lichidare judiciara themis themis SC X SRL se afla in procedura de lichidare judiciara ca urmare a unei sentinte definitive de dizolvare (in temeiul art.237(1) LSC). Potrivit art.238(5) ... (vezi toată discuția)