avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este ilegal de a depozita in scara blocului 2 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este ilegal de a depozita in scara blocului 2 biciclete ?

Buna seara.Noi stam intr-un bloc alcatuit din p+1+2 etaje.Avem toate 6 familii cota parte din scara blocului.Eu stau la etajul 1 si am 2 bicicleta legate de balustrada.E ilegal acest lucru?Vecinii pot face ceva legal in sensul acesta?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:55, 12 Mai 2017

In opinia mea, fiind asa de putine familii in scara, ati putea amenaja undeva in zona parterului un loc de depozitare a bicicletelor, landourilor, etc. Depinde ce aveti pe-acolo - o boxa, un uscator, ceva unde sa le depozitati si sa aveti acces imediat.

La mine in bloc sunt cativa copii, s-au nimerit sa fie la etaje superioare si urcatul si coboratul bicicletelor se face cu liftul. Acest lift abia am reusit sa-i facem un RK, sa-l modernizam. Ei bine, copii care transporta bicicleta cu liftul, basculeaza bicicleta pe verticala si sprijina roata din fata pe oglinda sau pe peretii din inox ai cabinei. Ce lasa in urma lor este de-a dreptul dezgustator. Am vorbit cu parintii. Geaba vorba buna. Ce vrei dom-le sa o care in spate ?
Cum sa faci sa fie bine pentru toata lumea? Le-am propus sa acopere roata din fata cu o husa si cu multa atentie sa coboare / urce bicicleta. Nimic mai greu din toate astea, ba in urma discutiei au aparut si niste zgarieturi urate in cabina...

Desi spuneti ca este loc destul pe casa scarii, in mod sigur, legarea bicicletelor cu lanturi sau nush ce dispozitive de balustrada casei scarii, poate incurca in diverse moduri proprietarii care urca sau coboara, bashca faptul ca este total inestetic. Ganditi-va si la o situatie de urgenta si completati tabloul. Pe aceasta tema, cei de la ISU v-ar interzice legarea bicicletelor de balustrada.
De ce nu parcati bicicleta in casa, cu ce v-ar incurca? Eu asa am procedat cam 15 ani si nu a fost absolut nicio problema. Adevarul este ca am avut un singur "agregat", nu doua!

Cei care sunt de acord cu legarea bicicletelor de balustrada blocului - sa se mai gandeasca.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea bicicletelor in scara blocului vzsolt vzsolt Buna ziua! Dupa o discutie apriga cu un vecin, m-am gindit sa intreb: Am dreptul sa imi tin bicicleta in scara blocului? :-/ Mentionez ca nu impiedica ... (vezi toată discuția)
Buna seara, eu locuiesc in apartament la etajul 10 in bloc si ... Kaydoc Kaydoc Buna Seara, Eu locuiesc in apartament la etajul 10 in bloc si am cumparat acum o bicicleta pentru vara asta sa pot sa merg, dar presedinta de bloc mi a zis ca ... (vezi toată discuția)
Asociația de proprietari vrea sa interzica locatarilor sa urce cu bicicleta pe casa scărilor Dorin Sergiu Dorin Sergiu Celor din asociația de proprietari le e teama sa nu cumva cei ce-isi țin bicicletele pe casa scării sau in apartament ,să nu murdărească pereții la ... (vezi toată discuția)