avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere restituire proprietate legea10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere restituire proprietate legea10/2001

Se mai poate depune cerere de restituire proprietate pe legea10/2001 daca nu s-a facut demers pana acum? Mentionez ca sunt mostenitor legal si am descoperit actele de proprietate abia anul acesta nefiind prinse in actul de succesiune.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 17:19, 12 Mai 2017
Puteti incerca o repunere in termen dar sansele de reusita sunt slabe. Cel putin la Bucuresti, nici gand ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare gresita legea 10 Dana Marin Dana Marin La momentul solicitarii dreptului de restituire a proprietatii conform legii 10 mama a fost bolnava si o vecina i-a facut in asnul 2001 cererea catre primarie. ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren Avran Razvan - Cabinet Avocat Avran Razvan - Cabinet Avocat Bunicul meu a avut un teren in Bucuresti care nu se mai poate retroceda in natura , fiind ocupat de o benzinarie. Cum pot afla daca unul din mostenitorii sai ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren ContSters174421 ContSters174421 Buna ziua. Ma numesc B. Ghe. si locuiesc in Bucuresti. In urma cu putin timp, fratele meu a primit un telefon de la o persoana necunoscuta, care i-a adus la ... (vezi toată discuția)