avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Termin dreptul, trec de admitere si....ce ?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Termin dreptul, trec de admitere si....ce ?

Majoritatea studentilor de la Drept sunt entuziasmati si siguri ca dupa licenta si inca un examen devin magistrati.
Eu, spre exemplu vreau sa devin magistrat, dar nu inteleg ce fac ,in cazul in care iau examenul de la admitere INM. Locuiesc in Mures. Ce fac ? Ma mut in Bucuresti sau ce ?
Se tin cursuri ca si in facultate?
Ce presupune practica?
Nu am auzit niciun profesor sa spune astfel detalii.
Intrebarea mea este: termin dreptul si pe urma ce ?
Cel mai recent răspuns: glo petro , utilizator 17:26, 26 Ianuarie 2018
Da, scuzati exprimarea din penultimul alineat.
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
glo petro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Academia de politie si facultatea de drept Imanent Imanent - Este posibil sa faci Academia de Politie paralel cu Dreptul (la zi, nu la distanta)? - Daca termin Academiei de Politie, specializarea drept, pot ... (vezi toată discuția)
Despre avocati maria20 maria20 Buna!Sunt studenta la drept. As dorit sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a ajunge magistrat.Ce trebuie sa mai fac pe langa perioada de stagiatura de 2 ani , ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni judecator? maryandry maryandry Buna ziua Sunt absolventa a facultatii de drept si nu stiu care sunt urmatorii pasi pentru a deveni judecator. Stiu ca se da un examen de barou , dar ... (vezi toată discuția)