avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Klara77
                      Utilizator

Klara77
                      Utilizator                    

~ final discuție ~
 Klara77	                   

Buna ziua ! 
Am primit de la un executor , o comunicare prin care sunt somat sa platesc  la el ,la birou,o suma  reprezentand  c/val  taxa despagubire ( ptr ... (vezi toată discuția)
	                    Klara77	                   

Buna ziua ! 
Am primit de la un executor , o comunicare prin care sunt somat sa platesc  la el ,la birou,o suma  reprezentand  c/val  taxa despagubire ( ptr ... (vezi toată discuția)

Klara77	                   

Buna ziua !
In 2011 , am avut  trei  procese verbale de contraventie pentru lipsa rovinetei .
Am platit amenda propriu zisa , dar  am refuzat sa platesc ... (vezi toată discuția)
	                    Klara77	                   

Buna ziua !
In 2011 , am avut  trei  procese verbale de contraventie pentru lipsa rovinetei .
Am platit amenda propriu zisa , dar  am refuzat sa platesc ... (vezi toată discuția)

mihaela495	                   

Am avut o amenda pentru lipsa rovineta. Am achitat amenda dar nu am achitat si contravaloare tarif despagubire rovineta. Constatarea a fost facuta in data de ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela495	                   

Am avut o amenda pentru lipsa rovineta. Am achitat amenda dar nu am achitat si contravaloare tarif despagubire rovineta. Constatarea a fost facuta in data de ... (vezi toată discuția)