fiind asociatie de proprietari uscatoriile de la parter fiind proprietatea noastra individuala cota parte cit revine fiecaruia proprietar- din scara respectiva-pot fi inchiriate uscatoriile fara acordul scris ai tuturor proprietarilor?
multumesc !problema este ca toti bani sunt pe mina administratoarei cares ar parea caci conform statutului asociatiei nu prezinta nici o garantie ptr sumele de bani ce le administreaza!deci poate sa se evaporeze oricind cu ceea ce reprezinta fondurile si cheltuielile!nu justifica cheltuielile afisate cu nici o factura!in cadrul sedintei organizate recent vicepresedintele tocmai aceste aspecte le a explicat dar masuri nu se pun in aplicare sub nici o forma!i am cerut explicatii in sedinta despre suma de bani care a negociat o pentru izolarea termica exterioara a partilor comune si cit a platit din ea dar a refuzat sa raspunda si sa justifice cu contract ,factura situatia!desi i am spus aratindu i contractul meu ca am 52 lui pe m ,singura a hotarit cu paronul respectiv o suma mult mai mare pe m si refuza sa justif!ice costurile
!refuza sa si dea demisia!vicepresedintele afirma in sedinta ca nu i prezinta nici un act justificativ pentru cheltuielile afisate
refuz ca bani mei din fonduri sa fie in administrarea ei,bineinteles ca voi plati totdeauna cind este nevoie partea mea ca si proprietar dar nu sunt de acord sa foloseasca cum doreste ea fondurile mele!in acest sens doresc sa renunt la calitatea de membru al asociatiei pina se reglementeaza statutul asociatiei!vicepresedintele nu a dat si nu da nici un ban la fondurile respective ,isi tine banii singur la banca!eu de ce as fi mai FRAIERA?
de asemenea am dreptul legal sa nu i mai achit ceea ce reprezinta indemnizatia administratoarei atita timp cit mie nu mi rezolva problemele-nu se implica rizindu mi in fata ca nu o intereseaza hidroizolatia si tendentios provoaca situatii care ma dezavantajeaza?eu nu o mai doresc ca si administratoare data fiind activitatea care a prestat o pina in prezent
Renuntarea la calitatea de membru proprietar nu va exonereaza de la plata obligatiilor catre asociatia de proprietari,va raman aceleasi obligatii,mai putine drepturi
Daca dv va asumati responsabilitatea sa nu achitati integral sau partial intretinere lunara,automat va asumati si consecintele legal prevazute
Asociatia de proprietari cu scopul legim de recuperare sume cu titlu de restanta,initial va aplica penalitati in temeiul art 49 L nr 230/2007 ,ulterior-in temeiul disp art 50 poate promova actiune in instanta si ...in temeiul disp art 51 poate institui privilegiu imobiliar la ocpi
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari
Daca aveti nemultumiri fata de prestatia administratorului de imobil,sesizati oficial presedintele de asociatie
am afirmat ca mi achit obligatiile ce mi revin ca si cheltuieli mai putin indemnizatia administratoarei! deci o platesc ca sa foloseasca fondurile si bani nostri dupa cum doreste!legal s ar parea ca nu exista nici o cale in situatii de acest gen!pe bani si pe proprietatea ta stai si te uiti cum esti jucaria unor.......!atunci ramine numai......parul.....?
Chirie uscator bloc
costi62
Asociatia de propietari(presedintele/comitetul) pot modifica unilateral suma negociata cu locatarii pentru plata chiriei unui uscator ? (am un contract de ... (vezi toată discuția)