avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Preluare atribuții pentru perioada CO
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Preluare atribuții pentru perioada CO

Bună ziua,
Este legală o dispoziție emisă către un funcționar public, prin care acestuia îi sunt delegate și atribuțiunile de serviciu ale secretarei (pentru perioada în care aceasta este în CO și/sau pentru zilele pe care le recuperează pentru asigurarea permanenței) ? Menționez că secretara este personal contractual, nu funcționr public.
Dacă da, funcționarul trebuie să beneficieze de un supliment la salariu?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:37, 16 Mai 2017
Nu beneficiaza nimeni de niciun supliment, din pacate asa se obisnuieste, dvs. inlocuiti colegul, iar acesta la randul sau va inlocuieste pe dvs. in perioada cand lipsiti de la serviciu. Daca e dispozitie scrisa aceasta se aduce la indeplinire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire functionar de conducere - concediu de odihna blackjack blackjack Buna ziua, Se poate ca un functionar public de conducere sa fie inlocuit de un functionar de executie pe perioada concediului legal de odihna a celui ... (vezi toată discuția)
Post secretar comuna blocat de 6 ani lihuoanaelena lihuoanaelena poate un primar sa tina blocat un post de secretar vacant peste 6 ani suplinit de un inginer zootehnist functionr public pe functia inspector specialitate.Se ... (vezi toată discuția)
Atributiile de serviciu ale consilierului personal al primarului nikip2266 nikip2266 Buna ziua, o cunostinta care este consilier personal al primarului unei comune doreste sa afle daca in baza statutului sau de personal contractual pe care il ... (vezi toată discuția)