avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sponsorizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sponsorizare

As dori sa stiu conform carei legi se fac sponsorizarile si daca cei care le fac au
vreun avantaj. ( in cazul in care sponsorizez un bal al bobocilor este valabila legea de mai sus?)
Cel mai recent răspuns: Melinda2 , utilizator 13:09, 24 Septembrie 2009
Este legea nr.32/1994 privind sponsorizarea.
Sponsorizarile sunt considerate cheltuieli nedeductibile la calculul bazei de impozitare, insa ele sa scad din impozitul pe profit al firmei in urmatoarele limite:
minim(3 la mie din cifra de afacere, 20% din impozit pe profit). In cazul in care suma alocata pt. sponsorizare se incadreaza in limita, este avantajos sa sponsorizati (in loc sa platit impozit catre stat, o puteti folosi pentru a sponsoriza entitati care merita).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare oliana oliana va rog sa ma ajutati,- cifrele sunt orientative pentru a fi mai usor de calculat In data de 30 dec.2010 am facut o sponsorizare in numerar unei echipe de ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare ST CONTRACTOR ST CONTRACTOR O firma poate sponsoriza taxa lunara a unui copil la gradinita, in conditiile in care administratorul firmei este tatal copilului? (vezi toată discuția)
Sponsorizari Elleny Elleny Buna! Va rog daca poate cineva sa imi spuna si mie care este modificarea legislativa privind sponsorizarile? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)