avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... apa calda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

apa calda

Buna ziua. De ce nu mai avem apa calda dupa montarea apometrelor? Daca vreau sa fac dus dupa o zi de munca, vesnic pe conducta de apa calda curge rece; trebuie sa urmaresc daca altcineva foloseste dusul. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 13:07, 20 Mai 2017
nu are legatura montarea apometrelor cu temperatura apei calde .
Aparatul de contorizat apa nu are calitatea sa modifice caracteristicile apei =temperatura
Daca beneficiati cu intarziere de apa calda,inseamna ca este problema pe partea comuna de instalatie
Anterior instalarii apometrelor va confruntati cu aceiasi problema ?
daca anterior instalarii apometrelor beneficiati fara restrictie de apa calda,exista posibilitatea sa se fi operat modificari asupra instalatiei parte comuna sa se fi indepartat anumite elemente din partea comuna de instalatii acre asigurau recircularea apei
Contactati presedintele de asociatie pentru clarificare eventual remediere situatie
La ce etaj locuiti?
Daca inainte nu ati avut apometre, explicatia ar fi ca inainte se folosea apa calda fara discernamant, practic erau deschise robinetele si cand nu era nevoie.
O data cu montarea apometrelor si constientizarea locatarilor ca vor plati in functie de consumul propriu, multi dintre ei isi inchid acum robinetele mai ceva decat cadânele in saraiul sultanului.
Apa calda care va vine de la punctul termic nu mai este circulata ca atunci cand nu aveati apometre, adica nu mai e consumata, ci stagneaza in conducta, se raceste si pana cand sa ajunga la dv. ca fiind calda, va curge tot apa racita.
Explicatia d-nei Elga este raspunsul corect si la care mi-as permite sa mai adaug un amanunt picant : apometrul de apa calda se invarte elegant si constiincios si pentru apa rece stagnata pe conducte.... :)
Aaa, era sa uit : si de-acum inainte o sa vedeti distractie cu diferenta de neexplicat dintre apometrul mare (dupa al carui index se plateste factura asociatiei) si suma data de apometrele individuale ! :)))
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2017
Daniel4x4, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu fac nimic asociatiile de proprietari ca apa calaie aproape rece se plateste la pret de apa calda? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce asteapta sa faca ceva? Ar trebui sa se uneasca pentru aceasta jepcarie si jecmanire evidenta a oamenilor cinstiti? (vezi toată discuția)
Apa calda ultimul etaj _adi_ _adi_ As dori sa aflu parerile dumneavoastra despre posibilitatile tehnice de rezolvare a problemei apei calde la etajele superioare avand in vedere ca pentru a avea ... (vezi toată discuția)
Firme si solutii pentru sisteme de recirculare a apei calde grandanat grandanat Buna ziua, Revin cu problema calitatii apei calde in Bucuresti. Concret, apa calda este rece. A mai fost exupusa aceasta problema de cateva ori insa fara o ... (vezi toată discuția)