avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fumat pe scara blocului si in lift
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fumat pe scara blocului si in lift

Buna ziua,

Imi poate spune si mie cineva ce posibilitati legale am de a combate o practica foarte deranjanta si des intalnita pe scara blocului in care locuiesc, si anume aceea de a se fuma?
Zi de zi cand ies din apartament sau cand intru in scara este un fum groaznic de tigare. Pot face reclamatie la politie, daca reusesc sa fac poze acestor persoane cu tigarea in mana sau ce alte variante ar fi?

Va multumesc anticipat.

Cu stima,
Gabriel
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2017
hillfingerr, utilizator
Cel mai recent răspuns: hillfingerr , utilizator 20:08, 21 Mai 2017
Politia nu se implica in tentativa de ridicare a nivelului de civilizatie a locatarilor din imobilele de locuit in comun
Pentru solutionare,contactati presedintele de asociatie sa disopuna prin regulamentul de ordine interioara afisarea la loc vizibil cu Fumatul interzis
Totodata daca persoanele in cauza nu sunt dintre locatari se mai poate analiza varianta de instalare interfon care ar limita accesul in scara imobilului
Interfon pe scara exista, problema este ca vecinii fumeaza nu vizitatorii.
Deasemenea nu cred ca ar avea vreun efect asupra unora dintre ei faptul ca se va stipula in regulamentul de ordine interioara ca este fumatul interzis pe scara.
Ce se poate face daca ei nu vor respecta regulamentul de ordine interioara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumatul la intrarea in scara de bloc alisaelisei alisaelisei Buna ziua! Am o vecina care fumeaza foarte des exact la intrarea in scara, dar afara, trebuie sa fie ocolita pentru a se putea intra in scara. De cate ori ... (vezi toată discuția)
Vecin care fumează și bea cu orele pe casa scării. pot obliga asociația să ia măsuri, sau ce opțiuni am pentru a descuraja aceste nesimțiri? AdrianZet AdrianZet Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu niste pareri referitor la o situatie cu care ma confrunt si nu reusesc sa rezolv nimic intr-un mod civilizat. Pe ... (vezi toată discuția)
Problema spatiu comun ana_ioana ana_ioana Buna ziua! Ma numesc Ana si am o problema cu unul dintre vecinii mei. Respectivul fumeaza in scara blocului si tot fumul de tigara intra in garsoniera mea. Eu ... (vezi toată discuția)