avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Cum pot să recomand un avocat, care nu are porțiunea ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Cum pot să recomand un avocat, care nu are porțiunea cu RECOMANDĂ, pe câmpul de răspuns ?

Bună ziua !

Stimați domni administratori ai avocatnet.ro,
Solicit lămuriri furnizate de un administrator, pe următoarea situație :

1.Cum pot să recomand un avocat, care nu are porțiunea de spațiu specific, cu RECOMANDĂ, pe câmpul de răspuns ce-l acordă ?

2.Se pot face recomandări retroactiv, a unui moderator, de alte persoane care au găsit pertinent răspunsul dat inițial altcuiva ?

Cazul în sine : este vorba despre D-na avocat Silvia Zaharia, care nu poate efectiv, să fie recomandată de mine, din cauza unei carențe cred, a sistemului utilizat de avocatnet.ro.

Sau nu știu eu să activez toate funcțiile paginii ?

Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: viktorV , utilizator 20:08, 22 Mai 2017
Un consultant poate fi recomandat o singură dată la două săptămâni.

După cum reiese din profilul doamnei avocat, aţi recomandat-o în 8 mai.
www.avocatnet.ro/content/con...
O să o puteţi recomanda din nou după data de 22 mai. Atunci o să vedeţi iar butonul "Recomandă" la profilul de consultant al doamnei şi în spaţiile cu răspunsurile acesteia.
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat bun in timis (dreptul muncii) catalinginer catalinginer in Timisoara, specializat pe dreptul muncii. Exista vreun top de genul acesta? Ca eu n-am reusit sa gasesc, iar baroul Timis nu ma lamureste prea mult. Am fost ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Recomandari ContSters161342 ContSters161342 Am pus o intrebare in forum si am primit un raspuns competent de la un consultant.Apoi am mai cerut lamuriri si iar am primit raspunsuri,de la alt ... (vezi toată discuția)