Pe scurt:
- vecinul de deasupra ma inunda de ani de zile. imi tot promite ca o rezolvam, dar ma duce cu vorba. acum o saptamana m-a inundat din nou. de data aceasta, cand i-am spus ca situatia trebuie rezolvata si nu mai accept amanari m-a insultat. in concluzie nu e posibila o rezolvare amiabila.
- am anuntat la asociatia de proprietari. presedintele mi-a semnat petitia inaintata, pe petitie el a scris ca cele relatate sunt reale.
- celelalte apartamente de pe palier cu mine sau de pe palierul de deasupra, unde se afla vrecinul, nu au nicio problema, deci problema este doar la mine. cum imi este clar ca va trebui sa ajung sa-mi fac dreptate in instanta, va rog sa imi spuneti care sunt pasii de urmat. eventual poate unul dintre dvs. are experienta cu astfel de procese
mentiune:
nu mai am asigurare pentru apartament
multumiri
Expertiza poate sa fie realizata fie in timpul procesului de catre un expert desemnat de catre instanta fie o expertiza extrajudiciara inainte de inceperea procesului.Aveti ceva nelamuriri ideal ar fi sa discutati speta cu un avocat.Tb sa vedeti ce expertiza doriti sa realizati constructii pt evaluare pagube,instalatii pt a afla in mod cert de unde provine inundatia.