avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot avea functia de manager productie?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot avea functia de manager productie?!

Buna!Dk am facultatea de management turistic si comercial pot avea functia de manager productie?Ce curs ar trebui sa urmez pt a obtine o diploma pt functia de manager productie?Va multimesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 26 Iunie 2017
Puteti ocupa o astfel de functie, insa in C.O.R. nu este prevazut un cod pentru director/manager productie.
BUNA!CE CURS DE MANAGEMENT IMII PUTETI RECOMANDA PENTRU A OCUPA O FUNCTIE DE MANAGER PRODUCTIE,ACTUAL SUNT NUMIT PROGRAMATOR/LANSATOR FABRICATIE ASIMILAT INTERN COORDONATOR FABRICATIE COD214136.VA MULTUMESC!
Cursuri autorizate de A.N.C. - Autoritatea Nationala pentru Calificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii de conducere societate comerciala Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o rugaminte,daca ma puteti ajuta: as vrea sa stiu cam ce functie as putea ocupa in cadrul unei societati comerciale,( in prezent sunt doar ... (vezi toată discuția)
Angajare receptionera cu brevet de turism Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o viitoare angajata care are brevet in turism eliberat de Ministerul Dezvoltarii. Pot sa o angajez in baza acestei calificari pe postul de ... (vezi toată discuția)
Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)