avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de mediu platita de fostul proprietar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de mediu platita de fostul proprietar

Buna ziua,

Noul proprietar al unei masini achizitionata cu taxa de mediu platita de fostul proprietar o poate recupera?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 15:24, 24 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
persoana care a platit taxa nu a facut niciun demers pentru a o recupera....ba mai mult decat atat chitanta de plata se afla la noul proprietar....iar taxa de mediu reprezinta jumatate din valoarea masinii...oare nu ne putem gandi ca fostul proprietar a inclus aceasa taxa in pretul masinii, recuperandu-si-o astfel prin vanzare?

Multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pe instanta tobosarulili tobosarulili el a platit taxa iar eu cumpar masina ...in pretul masinii se gaseste si taxa de mediu,automat pretul scade cand taxa e neplatita la vanzarea ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu taxa recuperata,solutii de evitare a taxei la transcrierea pe viitorul proprietar flo1990b flo1990b Buna ziua,intentionez sa vand o masina care are taxa de inmatriculata recuperata de fostul proprietar...am cumparat masina gata inscrisa in 2012 cand nu exista ... (vezi toată discuția)