Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Iulian_Min	                   

Buna ziua! As dori sa infiintez un PFA si nu stiu sigur daca sau care dintre serviciile pe care vreau sa le prestez se incadreaza la codul CAEN 7410. ... (vezi toată discuția)
	                    Iulian_Min	                   

Buna ziua! As dori sa infiintez un PFA si nu stiu sigur daca sau care dintre serviciile pe care vreau sa le prestez se incadreaza la codul CAEN 7410. ... (vezi toată discuția)

Constantinesis	                   

Buna ziua
Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)
	                    Constantinesis	                   

Buna ziua
Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)

samm20	                   

Salutare,
Lucrez ca si grafician la o firma de publicitare iar de acasa lucram pana acuma ca si freelancer in domeniu web design & development.
Insa am ajuns ... (vezi toată discuția)
	                    samm20	                   

Salutare,
Lucrez ca si grafician la o firma de publicitare iar de acasa lucram pana acuma ca si freelancer in domeniu web design & development.
Insa am ajuns ... (vezi toată discuția)