avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Accesul la date personale telefon
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Accesul la date personale telefon

Cine poate avea acces la convorbirile și mesajele de pe telefonul privat
Cel mai recent răspuns: Ivascuioandragos , utilizator 16:10, 28 Mai 2017
Daca nu sunteti atent cu ce faceti cu el, orice hacker poate avea acces la ele. Google profesorul de spioni.
Cred ca nu am fost prea explicita sau întrebarea mea a fost prost formulata. De fapt voiam sa știu ce instituție de stat poate cere desfășurătorul convorbirilor telefonice și mesajelor private. Este posibil ca fără acordul meu sa fie puse la dispoziție date private mail sau telefon? Mulțumesc frumos
Ce institutii: Politia, Ministerul Public, SRI, etc., dar numai cu mandat (daca legea prevede ca trebuie sa ceara mandat). Este o deosebire intre interceptare, care intercepteaza tot ce faceti cu mobilul si institutiile statului va pot chiar hackui mobilul si consultarea datelor stocate conform legilor Big Brother. Datele stocate privesc ce numar a sunat ce numar, ce numar a dat SMS la ce numar, ce adresa de e-mail a trimis la ce adresa de e-mail, inclusiv data, ora, minutul, secunda. In sensul legilor Big Brother nu sunt stocate continutul mesajelor trimise (dar ele pot fi interceptate, cum am zis mai sus).
Ultima modificare: Duminică, 28 Mai 2017
tgeorgescu, utilizator
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare date de trafic in proces civil alexeey alexeey Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca intr-un proces civil, una din parti (persoane fizice) poate cere accesarea datelor de trafic (drept proba). Prin \"date ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 506/2004 sau legea big brother alexeey alexeey Bună ziua, Conform Legii nr. 506/2004 Art. 2, nr. 1: (care reglementează prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în ... (vezi toată discuția)
Spionaj pe internet si imprastiere informatii personale rainforest rainforest O persoana cu care am rupt legatura de cateva luni are, se pare, informatii private despre mine pe care le-a spus mai departe, persoanele respective la fel ... (vezi toată discuția)