avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Regularizare cerere de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Regularizare cerere de apel

Am uitat sa semnez cererea. Pot reveni la in ziua urmatoare sa regularizez cererea din propria initiativa , la registratura sa semnez exemplarele depuse la dosar sau depun alta cerere cu acelasi continut dar semnata ?
Cel mai recent răspuns: bayramovici , utilizator 03:29, 30 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru a evita o deplasare la arhiva instantei puteti depune prin posta exemplare semnate sau puteti astepta cererea de regularizare transmisa de instanta.
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata nesemnata vmv vmv Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: In conditiile in care am uitat sa semnez cererea de chemare in judecata si nu am fost prezent la ... (vezi toată discuția)
Cerere info arakys arakys Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)
Doresc să contest o amendă, am formulat plângerea dar nu pot ajunge să o depun personal. o poate depune tatăl meu sau trebuie să merg eu? TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Doresc sa contest o amenda primita de catre Politia locala, am formulat plangerea insa nu pot ajunge sa o depun personal, fiind studenta. Este ... (vezi toată discuția)