Felicitari tuturor celor care au sustinut examenul, indiferent de rezultatul obtinut! A fost un examen obositor si tuturor le spun "Jos palaria!" Acum va adresez o intrebare : ce faceti mai departe? Cred ca un astfel de subiect este binevenit pentru toti cei care au sustinut examenul, indiferent de rezultat! =D>
Iarta-ma, n-am vrut sa spun ca a fost o scapare din partea ta. Doamne sfinte. Ma refeream la o scapare din partea legiuitorului (inteligent de altfel) care a "omis" sa abroge/modifice si art. 19 o data ce a abrogat art. 16(2).
Ne gasim in situatia de a avea totusi acest articol in vigoare (19). Si ma repet. Eu am intrat in profesie. Asa cum se intra acum, pe baza unui examen national. N-am intrat cu scutirea prevazuta anterior de 16(2). Si indeplinesc si cealalta conditie, am dat un definitivat intr-o profesie juridica. Atunci? Pana la o viitoare modificare a legii, o aplicam in forma actuala.
In fine, simt ca va fi o ameteala teribila pe aspectul asta. Nu sunt singura in situatia asta.
stimati colegi eu ca viitor stagiar am douaCiM la doua SRL uri. nu as putea renunta numai la 1 si sa duc dovada la Barou? ma poate depista baroul ca mai am un CiM in derulare? astept si PM eventual daca mai e cineva in sit asta!
si eu sunt in aceeasi situatie, am luat acest examen si lucrez ca si consilier juridic la o societate. sunt definitiva in profesie ...asa cu examen de definitivat la Colegiul consilierilor, am si decizie de definitiv, dar am inteles ca nu se recunoaste si ca trebuie sa imi gasesc un indrumator pentru stagiu.
m-ar interesa sa stiu pasii pe care trebuie sa ii urmez dupa validarea examenului de admitere si daca sunt anumite termene in care trebuie sa ma incadrez.
daca nu gasesc un indrumator in acele 2 luni in care trebuie sa renunt la incompatibilitate...care sunt consecintele?
Dilema
nayra
Buna ziua tuturor,
M-am inscris recent pe acest forum si am citit multe din intrebarile si raspunsurile de pe acest forum.Poate cineva ma lamureste .Sunt ... (vezi toată discuția)