avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Arsegnio familiare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Arsegnio familiare

As dori sa inchid alocatia in Romania sa depun actele in Italia pentru arsegnio familiare in Romania nu am pe nimeni pot face toate actele la INPS?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 1 Iunie 2017
Trebuie sa depuneti actele de incetare a platii alocatiei in tara si la AJPIS... acestea pot fi trimise prin psota cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat pentru nou nascut in italia ginutza_g ginutza_g buna seara as dorii sa stiu daca un nou nascut , roman, in italia poate lua alocatie de stat pe teritoriul romaniei tinand cont ca tatal lui lucreaza cu forme ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copii nascuti in italia da aj da aj Buna ziua, Noi locuim si muncim in Italia, si avem un copil, nascut in Italia. Datorita faptului ca nu sunt angajata, ci sunt independent, am o agentie, ... (vezi toată discuția)
Incetarea alocatiei pentru copii care nu mai locuiesc in romania o_mamica o_mamica Buna ziua! Doresc sa stiu in ce modalitate se poate face legal si corect incetarea alocatiei copiilor mei- de 6 luni locuim in Austria,cu drept de rezidenta. ... (vezi toată discuția)