avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil pentru tata

Buna ziua.am o întrebare.:este obligatoriu ca tatăl sa intre in indemnizație creștere capul pana la 2 ani,in ultima luna? Cum trebuie sa procedez,si ce condiții trebuiesc îndeplinite.eu luctrez de la 04 august 2016,iar copilul face 2 ani pe 19 sept 2017.precizez ca sotia este in i.c.c. pana la 2 ani.va mulțumesc .Raspundeti-mi va rog.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 4 Iunie 2017
Șomajul se ia in calcul? Multumesc
Daca perioada de somaj este anterioara datei nasterii copilului, atunci se ia in calculul celor 12 luni eligibile pentru CCC.

Pentru a clarifica cat mai exact situatia tatalui, spuneti-ne ce statut a avut in ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului. (de exemplu, a lucrat de la ... pana la, a fost in somaj dela .. pana la ... , etc.)
Ultima modificare: Duminică, 4 Iunie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot sa ma intorc la serviciu vilceanuroxana vilceanuroxana Buna ziua Am si eu o intrebare sunt in concediu de crestere copil acesta sa nascut pe 4 aprilie 2015 iar acum sunt gravida si trebuie sa nasc pe 7 iunie 2017 ... (vezi toată discuția)
Carmina Carminaa Carminaa Buna ziua...am si eu o întrebare daca se poate.Am nascut pe data de 28 decembrie 2016,anul acesta copilul face 2 ani,eu cand trebuie sa merg la servici?pe 28 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Marcela ionut Marcela ionut Care ar fi data reintoarcerii la munca, copilul implinind 2 ani pe 9 oct 2018 ,excluzand stimulentul de insertie, multumesc (vezi toată discuția)