avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

Care ar fi data reintoarcerii la munca, copilul implinind 2 ani pe 9 oct 2018 ,excluzand stimulentul de insertie, multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 16 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
- Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC si refuza sa intre in CCC , atunci durata CCC pentru mama se diminueaza cu o luna de zile, mama revenind la serviciu cu o luna de zile mai devreme.
Ziua în care se va relua activitatea profesională este ziua următoare celei în care copilul împlineşte 1 an si 11 luni. In speta, 10.09.2018.

- Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC , atunci durata CCC pentru mama nu se mai diminueaza cu o luna de zile.
Ziua în care se va relua activitatea profesională este ziua următoare celei în care copilul împlineşte 2 ani. In speta, 10.10.2018
Buna ziua, tatal este pensionar MAI, ce se intampla?multumesc
In care din cele doua conditii se incadreaza?
Dvs trebuie sa stiti daca indeplineste sau nu conditiile.

Tatal , chiar daca este pensionar, a lucrat in ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului ?
Da, a lucrat, dar nu imi dau seama dc indeplineste sau nu conditiile, care ar fi?

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie pentru cresterea copilului Nicu23 Nicu23 Buna ziua As dori sa aflu daca este posibil ca prietena mea, fiind cetatean strain(ucraina) sa primeasca indemnizatia de crestere a copilului...e insarcinata ... (vezi toată discuția)
Luna tatalui Mnkam Mnkam Buna ziua! Fiul meu va implini 2 ani pe 16.08.2018, iar de luna viitoare intentionez sa revin la munca, astfel incat sa ma incadrez cu stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Ionutnext Ionutnext Cum se procdeaza pentr.u a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? (vezi toată discuția)