avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu pot citi nimic de pe forum
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu pot citi nimic de pe forum

Cand primesc vreo alerta pe mail si intru pe forumul respectiv derulez sa citesc si la un moment dat intalnesc o reclama de la alpha bank cu doua tipe cu ochelari, reclama care ramane fixa iar continutul discutiei se suprapune peste ochelarii alora.
In conditiile astea continutul devine imposibil de citit.
Luati legatura cu alpha bank, macar sa le puna sa-si dea jos ochelarii!
Mentionez ca treaba se petrece pe un tel. mobil destul de bun iar pana acum o luna nu se intampla asa ceva.
Cred ca datorati bani la banca aia...
Cel mai recent răspuns: armaghedon_now , utilizator 18:26, 3 Iunie 2017
N-au dat ochelarii jos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionarea in judecata a unei companii walter67 walter67 Buna ziua! Voi expune mai jos cazul meu care, cred eu, nu e iesit din comun, deaceea sper ca daca cineva s-a intalnit in practica cu asemenea situatie, va rog ... (vezi toată discuția)
Alerte forum gi-jane2 gi-jane2 buna ziua! desi e accesat butonul urmareste subiecte noi, nu primesc alerta. primesc doar pt subiectul unde am postat.. (vezi toată discuția)
Hartuire telefonica ElsaElsa ElsaElsa Buna seara, Acum puțin timp am cunoscut pe un site de matrimoniale un tip. Dupa câteva zile am decis sa ne întâlnim. Din păcate nu era tocmai un domn in ... (vezi toată discuția)