avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caine fara botnita + amenintari asupra familiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caine fara botnita + amenintari asupra familiei

Buna seara,

Am o mare problema cu niste vecini. Stam la curte iar acesti vecini au un caine de talie medie sa zic asa pe care il plimba constant doar in lesa pentru a isi face nevoile pe gardul oamenilor in special pe gardul meu si este agresiv. Acest caine sare la oameni si nu are botnita, singurul lucru care il tine departe de om este o pustoaica de aproximativ 50 kg.
Astaseara a venit iar cu acel caine care isi facea nevoie pe gardul meu moment in care bunicul meu a inceput sa strige la ea sa plece. Dupa aproximativ 5 minute ne trezim in poarta la propriu cu o masina mare din care coboara tatal acestei fete impreuna cu ea incepand sa ameninte in stanga si in dreapta. De pe locul pasagerului mama acesteia o femeie corpolenta incepe sa ameninte toata familia spunand ca acum stie cine suntem, ca are ea grija de noi, ca nu o sa mai calcam pe strada ca se ocupa ea de noi.
Am sunat la 112 trimitand o masina de politie care mi-a luat doar datele mele si s-au dus dupa acestia pentru a le spune sa ne lase in pace, bineinteles nemaifiind nimeni la adresa lor cand am spus ca sun la politie.
Ce este de facut? Ce pot face? Eu personal imi consider familia in pericol in acest moment mai ales dupa momentul in care ne-am trezit cu masina in poarta. Nu este normal asa ceva si chiar vreau sa stiu ce este de facut mai ales ca acei politisti nu au gasit pe nimeni.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:35, 4 Iunie 2017
1-In situatiile in care amiabil ,nu puteti solutiona,incercati sa nu mai dati ocazia,sa nu mai provocati dispute,polemici,amenintari
2-Daca detineti probe rezonabile adresati-va politiei teritoriale,care daca confirma aspectele sesizate,poate sanctiona proprietarul patrupedului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Botnita in parc pentru caine metis neagresiv 2014 cocolexa cocolexa Buna ziua! Va rog sa ma imi spuneti daca este obligatoriu ca un caine metis (comunitar adoptat care nu face parte din rasele agresive postate pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de nr. lege, articol despre lesa, botnita etc. la cainii nepericulosi Denes_Andris Denes_Andris Buna, Am nevoie de legea si articolele sale care se refera la tinerea cainilor ne-periculosi in zone publice. Ma refer mai ales la obligatia de a folosi ... (vezi toată discuția)
Vecinul își plimbă zilnic câinii, de rasă ciobănesc german, fără lesă iar asta ne provoacă temeri. cum îl poate obliga legea să nu-i mai scoată fără lesă pe stradă? ciofli ciofli Buna ziua. Am o mare problema. Locuiesc la sat, Vecinul meu are doi caini rasa ciobanesc german pe care ii scoate in fiecare dimineata si seara pe drum, fara ... (vezi toată discuția)