avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident

Buna ziua.am un frate care in data de 1.05.2017 a fost imbarcat untr-un microbuz Atlassib din Faticeni la ora 2 si urma sa se deplaseze in Italia Nicosia, in seara zilei de 2.05 2017 a fost accidentat pe atustrada A30 intre Napoli si Salerno dar ca pieton ,firma Atlasib a comunicat telefonic a doua zi familiei ca a avut loc un accident si ca fratele meu este mort in care ei nu au nici o vina pur si simplu a fugit din autocar pe autostrada si a fost accidentat ca pieton dar cu variane diferite nici una la fel cu alta depinde cu cine vorbeam (soferi sau angajati ai firmei),noi am cautat sa ne informam unde este si am aflat ca nu e mort e intr-un spital din Nocera Inferiore in stare foarte grava in coma ,de atunci i sa amputat un picior are multiple traumatisme la cap,plamani si altele care cred ca ramane neom,ne este foarte greu sa mergem in Italia sa vedem starea lui el nefiind casatorit singuri suntem eu si o sora de a mea fiecare cu problemele lor ,obtinem foarte greu informatii de la spital limba nu o cunoastem dar am vrea sa stim ce este de facut ,ce putem face sa vedem cu adevarat ce sa intamplat cine este vinovat de a ajuns in halul asta ,o fi poate si el dar cum a ajuns calatorind cu un autocar si sa fie accidentat ca pieton? Nici macar nu stim ce masina la accidentat.
Ultima modificare: Duminică, 4 Iunie 2017
geoman, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:36, 4 Iunie 2017
Luați legătura cu Consulatul României în Roma și solicitați asistență de urgență. Este evident că la acele numere puteți să vorbiți în limba română.
Aveți mai jos un link unde vedeți toate numerele de telefon ale secțiilor consulare ale Ambasadei României în Italia.

italia.avocatnet.ro/content/...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident in italia (pasager de autocar) geoman geoman Buna ziua.am un frate care in data de 1.05.2017 a fost imbarcat untr-un microbuz Atlassib din Faticeni la ora 2 si urma sa se deplaseze in Italia Nicosia, in ... (vezi toată discuția)
Deces in germania si declarat de catre autoritatile germane accident de munca alissha alissha Buna ziua, Fratele meu lucra la Atlassib si in data de 23.08.2015 pe drumul spre romania (conducand 5 km) a spus colegului ca se simte rau/ fiind schimbat ... (vezi toată discuția)
Accident grav soldat cu moartea copilului meu in franta anisicornel anisicornel buna ziua tuturor cititorilor DUMNEAVOASTRA.anul trecut in 2 septembrie in timp ce calatoream din SPANIA (MADRID) spre ROMANIA sa produs un grav accident de ... (vezi toată discuția)