avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil

Dacă tatăl biologic cere sa se treacă copilu pe numele lui se poate fără voia mamei asta după ce eu deja am trecut copilul pe numele sotului actual k pe tatăl biologic nu-l interesează și acum după ce s-a născut ași permite sa ma amenințe k a-mi ia fata
Nu poate face nimic.Nu recunoasteti ca el e tatal biologic, sustineti ca nu e al lui in instanta (daca ajungeti acolo) Test de paternitate sau ADN refuzati sa-l faceti, nu va poate obliga nimeni sa-l faceti daca nu doriti.Pe certificatul de nastere cine apare la rubrica tatal??
El spune ca poate trece ai fata pe numele lui chiar și fără voia mea
Plus ca eu cu sotul meu actual nu am apucat sa ne căsătorim ancă e programata nunta odată cu botezul
Oare va reuși?!

La rubrica tata e cu cine sunt acum a recunoscut fata ca e a lui și acum ne e putin teama ca am putea râmăne fără fata la ce legi avem an Romania
Ultima modificare: Duminică, 4 Iunie 2017
gi-jane2, moderator
Plus ca eu cu sotul meu actual nu am apucat sa ne căsătorim ancă e programata nunta

X-( X-(
Doamna , nu stiti nici ca sotul nu va e sot ?? INCA sot, nu ANCA sot !!

Nu legile sunt problema IN Romania

Tatal biologic trebuie sa conteste recunoasterea in fals a copilului.

Nu va fie teama, ca fara fata nu ramaneti, insa ii poate da numele lui daca se grabeste.

Ultima modificare: Duminică, 4 Iunie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
Am numele fostului sot, tatal biologic.. performer189 performer189 Buna ziua o prietena de-a mea s-a despartit de actualul barbat si s-a imprietenit cu altcineva ea fiind maritata cu acte cu fostul, cu actualul a ramas ... (vezi toată discuția)
Problemă certificat de naștere: concubina nu a terminat divorțul, prin urmare copilul nostru e pe numele fostului ei soț. care sunt pașii pentru a-l trece pe numele meu? Daniel3232 Daniel3232 Buna seara. Am si eu o problema grava. De 1 an si jumatate iubita mea se afla in divort cu sotul ei. Ei au fost despartiti de mai mult timp. Intre timp noi am ... (vezi toată discuția)