avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde pot merge - plecare de acasa persoana bolnava
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde pot merge - plecare de acasa persoana bolnava

Buna ce pot face sa plec de acasa egzistă vrun centru unde as putea sta temporar finca sunt bolnava si nu mai rezist sa suport nu am cum se mai rezist in situatia mea doar temporar pina cind imi revin sa pot sa ma descurc va multumesc
Cel mai recent răspuns: neagra1997 , utilizator 15:30, 5 Iunie 2017
In localitatea unde locuiti acum sau in cea unde va faceti tratamentul puteti cauta un centru de asistenta pentru persoane fara locuinta sau un centru de primire pentru adulti in dificultate. Cel mai bine ar fi sa mergeti la primarie si sa intrebati la asistenta sociala sau sa mergeti la parohia de care apartineti si sa intrebati preotul, poate stie un asemenea centru. Unde va aflati sau unde va faceti tratamentul pentru cancer? SI spitalele mai stiu uneori asemenea centre.
Va multumesc sa va dea Dumnezeu sănătate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi au femeile agresate neagra1997 neagra1997 Buna asi dori sa stiu ce drepturi am daca sint agresata si moral si fizic de concubinu unde trebuie sa ma duc si ce trebuie sa fac de acasa nu pot pleca finca ... (vezi toată discuția)
Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. ... natasav natasav Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. Am facut cerere la DGASPS pentru institutionalizare de aproximativ 1 an cu toate actele ... (vezi toată discuția)
O fata schizofrenica abandonata de parinti marin-florin marin-florin Bunaziua am o intrebare pt un cunascator avem o fata parasita de parinti in momentul de fata sta la cumnatamiu la tara am ajutato sa obtina pensie care e de ... (vezi toată discuția)