avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declarație de inactivitate societate nou-înființată
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declarație de inactivitate societate nou-înființată

Buna seara, am infiintat societatea pe 16 iunie 2020 si mi-a cerut de la Anaf sa depun o declaratie de inactivitate sau ceva in 'zero', nu am inteles prea bine. Stiti cumva ce ar trebui sa declar
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:09, 30 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti deci un srl platitor de impozit pe venitul microintreprinderii de 3% daca nu aveti niciun angajat cu contract de munca pe firma. Aceasta declaratie 100 se depune trimestrial, pana pe 25 a lunii urmatoare incheierii trimestrului, chiar si cu zero. Adica daca nu ati inregistrat venit pe firma in trimestrul II, trebuia sa depuneti declaratia 100 cu zero la impozitul pe venitul microintreprinderii de 3% pana pe 25 iulie 2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d fara activitate de la infiintare, primit notificare pt nedepunere declaratii impunere Alexandru342 Alexandru342 Buna seara, Am o SRL-D infiintat in iulie 2016, fara activitate pe ea pana in acest moment. Am depus declaratie de inactivitate pentru exercitiul financiar ... (vezi toată discuția)
Taxe și impozite pt srl cjo09 cjo09 Buna ziua. Am deschis un SRL neplătitor de tva in luna mai 2018 pt a accesa fonduri prin programul start-up ,in momentul de fata firma nu are activitate pt ... (vezi toată discuția)
Acte contabile firma platitoare de tva cu zero activitate mircea.nedelcu mircea.nedelcu Buna ziua, Am un SRL platitor de TVA. Nu am nici o activitate pe aceasta firma dar vreau sa o tin activa cateva luni, cand voi avea timp sa incep ... (vezi toată discuția)