avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare post

Buna ziua!
Am un caz mai ciudat, si anume: unui salariat i se desfiinteaza postul de zugrav (preaviz in perioada 09.05 - 07.06.2017), iar de la 01.06.2017 i se modifica postul in zidar. Aceasta schimbare de functie afecteaza preavizul si trebuie dat unul nou sau curge preavizul normal si concedierea are loc la data initiala?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2017
Viovas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:55, 7 Iunie 2017
Daca s-a desfiintat postul , nu mai are cum sa fie modificat in zidar. ... preavizul este acordat pentru desfiintarea postului de zugrav si nu de cel de zidar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz executat pe un alt post creedy creedy Buna ziua! Este posibil ca in situatia unei concedieri ca urmare a desfiintarii locului de munca salariatului sa i se impuna sa execute preavizul pe un alt ... (vezi toată discuția)
desfiintare post,refuz semnare aa angajat pe un post similar Belgi Belgi Buna ziua.In cazul desfiintarii unui post(art 65 din Codul Muncii),daca angajatul refuza sa semneze act-ul aditional pentru un post similar oferit de ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de munca stefaniadinu stefaniadinu Buna ziua Sunt angajata in cadrul unei societati de 7 ani pe postul de secretara ,in urma cu cateva zile mi s-a propus sa iau unele atributiuni ce nu tin de ... (vezi toată discuția)