avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces verbal de adjudecare imobil din 1995 este titlu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces verbal de adjudecare imobil din 1995 este titlu de proprietate?

X a adjudecat in imobil in cadrul unei executari silite ... are o copie a pv de adjudecare pe care e aplicata o stampila a Notariatului de Stat (din anul 1995). Imobilul nu a fost intabulat in CF, iar acum X vrea sa vanda imobilul ... care este titlul lui de proprietate? acel pv de adjudecare?
cum poate/de unde poate obtine titlul de porprietate in original/copie legalizata (daca acel pv = titlu de proprietate).
Cui/unde trebuie sa se adreseze?
ms
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:26, 8 Iunie 2017
Actul de adjudecare reprezinta titlu de proprietate, care se va preda dobanditorului spre a servi ca titlu de proprietate si pentru a fi inscris in cartea funciara.
Actul de adjudecare reprezinta inscrisul ce face dovada dreptului de proprietate al adjudecatarului asupra imobilului adjudecat urmare a procedurii de vanzare silita.
si daca nu mai are originalul, de unde il poate obtine?
Se adreseaza biroului executorului judecatoresc care a organizat licitatia publica,executor care in baza documentelor de la dosar,poate elibera copie a actului de adjudecare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de adjudecare ionica99 ionica99 Am participat de curand la o licitatie pentru un apartament care a fost scos la licitatie pentru neplata datoriilor catre asociatia de proprietari in urma unei ... (vezi toată discuția)
Licitatia unui imobil alirvag alirvag as dori sa stiu daca dupa o licitatie se cumpara imobilul cine l-a cumparat poate avea contract de vanzare cumparare pe el? as dori sa stiu daca se poate face ... (vezi toată discuția)
Adjudecare desfiintata Lucc Lucc X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)