Am spart niste produse intr-un magazin si au facut plangere impotriva mea .
Agentul care ma interogat mi-a aratat probele video si photo suma fiind de 600 lei.
Eu mi-am recunoscut vina verbal. Agentul a zis ca trebuie sa recunosc in scris. Si dupa a zis ca nu e asa de grav ca sa ma duc sa platesc si ei o sa retraga plangerea .
Eu am fost in magazinul respectiv am platit mi-au facut factura si agentul a zis ca merge el la magazin ca sa retraga plangerea .
Am cateva nelamuriri :
Daca am semnat in scris declaratia ca sunt vinovat si am achitat care pot fi consecintele ? In caz ca nu se retrage plangerea.
Sau agentul poate sa ma "fenteze" e un fel de "cunostinta"
Daca magazinul o sa isi retraga plangerea eu raman in vreun fel de evidenta ?
Nu imi este clar de ce ma pus sa recunosc si apoi ma trimis la magazin sa achit?
Nu stiu exact cum functioneaza o "mediere" am mers pe "incredere" poate sa ma santajeze cu declaratia pe care am semnato?
Despre ce fel de produse este vorba? In factura scrie ca sunt distruse?
In factura produsele sunt descrise in asa fel incat sa se faca o legatura intre produsele din factura, cele din declaratie si plangerea magazinului?
Adica sa nu va pomeniti ca in factura sunt mai putine/multe produse sau altele decat cele din plangere si declaratie.
Faceti o copie a facturii si o duceti agentului de politie care se ocupa de caz, apoi asteptati asteptati sa fiti chemat de procuror.
Oricum a fost deschis un dosar penal in urma plangerii depuse de magazin iar acesta trebuie finalizat printr-o solutie propusa de un procuror.
Desfasurati demersuri la magazin pentru retragerea plangerii, va duceti la seful magazinul care a depus plangerea si il rugati frumos sa o retraga intrucat ati platit prejudiciul. Tineti-va de capul lui pana retrage plangerea si aveti confirmarea ca a facut-o.
Delapidare
ivaniv
Buna ziua,
am o mare problema.am fost acuzat de fosta firma la care am lucrat ca am anulat fraudulos 2bonuri fiscale de la casa de marcat in valoare de 190 ... (vezi toată discuția)