avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua,
Va rog, pana cand se transmit la Bucuresti declaratiile de avere si de interes.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 11 Iunie 2017
15 iunie 2017 este ultima zi în care persoanele prevăzute la art.1 alin. (1) din Legea nr. 176/2010 pot depune declarațiile de avere și de interese anuale.

Nerespectarea termenului pentru depunerea declarațiilor de avere și a declarațiilor de interese ori nedeclararea cuantumului veniturilor realizate sau declararea acestora cu trimitere la alte înscrisuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei, iar A.N.I. poate declanșa din oficiu procedura de evaluare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii de avere si interese orzi orzi am depus o sesizare catre ANI ptr declaratii false cum se pedepseste si ce pateste persoana ??? (vezi toată discuția)
Declarația de avere privind jocurile de noroc! Andrei1995pch Andrei1995pch Declarația de avere privind jocurile de noroc! Buna ziua, o persoana care a câștigat 70.000 de lei la pariuri sportive, are obligația de a trece suma ... (vezi toată discuția)
Poate fi depasit termenul de 30 de zile pentru depunerea declaratiilor ... VivieneV VivieneV Poate fi depasit termenul de 30 de zile pentru depunerea declaratiilor de avere si interese de catre functinarul public a carui activitate a incetat? (vezi toată discuția)