avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... dubla impunere Romia-Olanda
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

dubla impunere Romia-Olanda

Buna ziua,va rog spuneti-mi care este conventia pentru evitarea dublei impunerii privind impozitul pe venit dinre Romania si Olanda?Mul;tumesc
Cel mai recent răspuns: nicuvar , utilizator 23:19, 10 Ianuarie 2006
Conventia a fost semnata la Haga la 05.03.1998 si a fost ratificata prin Legea 85/1999. Normele privind aplicarea Conventiei dintre Romania si Regatul Olandei pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit si capital au fost aprobate prin Ordinul nr. 683/2000.
dubla impunere Romia-Olanda ? Ti-as raspunde, dar nu stiu ce dracu e Romia? Tara tiganilor si manelelor? Cand vorbesti despre ROMANIA te rog sa fii mai atent. Pe mine ma deranjeaza. Cred ca si pe alti colegi.
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2006
nicuvar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda la un imprumut primit de la o persoana fizica straina Nicoleta-Daniela Moldovan Nicoleta-Daniela Moldovan Am o situatie pe care nu stiu exact cum sa o rezolv. O societate a primit de la un cetatean olandez un imprumut. S-a intocmit un contract la notar, s-a ... (vezi toată discuția)
Emitere factura si incasare venituri din belgia crss2099 crss2099 Buna Ziua, am un PFA pe activitati de informatica, platesc impozit la norma de venit si nu sunt platitoare de TVA. Voi lucra in Belgia si voi emite lunar o ... (vezi toată discuția)
Cum se poate evita plata dublă a tva-ului ? Manushaqe Manushaqe Bună ziua, Prietena mea, cetățean albanez, intenționează să achiziționeze un autoturism Dacia, nou, de la un dealer din România. Autoturismul ... (vezi toată discuția)