avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reconvocare AG
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reconvocare AG

La prima convocare a AG in situatia in care nu este intrunit cvorumul AG se reconvoaca mentionandu-se aceasta hotarare in PV al adunarii.Este necesar sa semneze si membrii com. ex.?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:52, 14 Iunie 2017
Conform Legii 230/2007 art.25 .pct. 4 procesele verbale se semneaza de catre toti membri executivi ai Asociatiei indiferent de situatie .
Rezulta ca in cazul in care procesul verbal al adunarii in care s-a hotarat reconvocarea nu a fost semnat de catre toti membri com. adunarea se anuleaza.

Da, se anuleaza si o faceti peste nshpe ani...
De unde inventati dvs. aceste chestiuni?

In prima sedinta, daca se constata neindeplinerea cvorumului, presedintele anunta membrii prezenti ca cvorumul nu este indeplinit si, pe loc, fara fel de fel de formalitati se hotaraste reconvocarea pentru o data ulterioara.
Sigur ca cineva scrie 3 randuri in caietul de PV , se mentioneaza hotararea luata, semneaza cel care intocmeste PV si DA, trebuie sa semneze si mb. com. executiv.
Daca oamenii s-au grabit si au parasit sala, prin grija presedintelui, toti mb. com. ex. vor semna si se vor lua masuri ca toti proprietarii sa i-a la cunostinta (reconvocare, tabele cu semnaturi) de hotararea luata de a se reconvoca lucrarile AG.
Este complicat? Cam da, cand proprietarii au dureri la tenisi si nu-i intereseaz as. prop., in schimb "stau la cotitura" si discuta, adica sunt "pentru contra" presedintelui si a celorlati participanti - Kasai romanul!
Trec peste elucubratiile deviationiste si,insinuarile dusmanoase care abunda in raspunsul lui Adam Grecu le pun pe seama constipatiei. Astept un raspuns pertinent si la obiect la intrebare .
Da, domnule, in viata omului se mai intampla fel de fel de ciudatenii. La dvs. care ar fi problema de nu intelegeti cu cele ce v-am informat?

Pai daca nu stiti, intrebati si v-am raspuns, absolut corect - sau pertinent, daca va place mai mult acest cuvant.
Daca faceti referire la ultima mea propozitie, din mesajul anterior, sa stiti ca m-am referit la vecinii dvs. care nu se prezinta la prima convocare a AG, nu la dvs. - de parca stiam ca ma trageti de urechi...
Succes la AG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconvocare a.g. intr o asociatie de proprietari poate fi reconvocata ... eugarizan eugarizan Reconvocare A.G. intr o asociatie de proprietari Poate fi reconvocata o A.G. intr un interval de o ora ? adica este convocata pentru data de , ora 12 ... (vezi toată discuția)
Nerealizarea convocarii tuturor proprietarilor la a.g.p. in termenul ... gambette gambette Nerealizarea convocarii tuturor proprietarilor la A.G.P. in termenul prevazutprevazut de lege este de natura a conduce la anularea procesului de convocare? (vezi toată discuția)
Contestare pv doinagherasim doinagherasim Dupa sedinta de Adunare Generala a Asociatiei de Proprietari, in procesul verbal, s-a consemnat ca toti cei prezenti au fost de acord cu ceea ce scrie in acest ... (vezi toată discuția)