avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Depunerea unei plangeri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Depunerea unei plangeri

Exista vreo sansa ca in urma unei plangeri la politie, persoana care si a insusit datele mele( adresa de mail..de facebook) si posteaza sau trimite prietenilor din lista lucruri care imi afecteaza atat integritatea , cat si siguranta mea,sa fie luata in considerare si luate masuri?Precizez ca inafara acestui fapt sunt si amenintata, hartuita si santajata de acesta persoana.Asta ca urmare a refuzului de a mai continua relatia.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:10, 16 Iunie 2017
Da, exista posibilitatea ca la plangerea dvs organul de cercetare penala sa desfasoare activitate, in vederea protejarii drepturilor dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

duminica seara mi s_a spart contul de instagram. mi ... Ancafiruta Ancafiruta Bună ziua duminica seara mi s_a spart contul de instagram. Mi s-a modificat numele de instagram și adresa de e-mail și parola eu nemaiputând sa întru în ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate,hartuire si amenintare pe internet gughi88 gughi88 Buna ziua, Am o mare problema de 2 ani de zile. O anumita persoana,anonima si-a facut un cont de facebook cu pozele mele.Am contactat facebook-ul,au sters ... (vezi toată discuția)
Hartuire andreix19 andreix19 Buna ziua, De la un timp am inceput sa ma simt hartuita. Cu 5 luni in urma m-am despartit de fostul prieten si de atunci a inceput calvarul (el are 21 de ... (vezi toată discuția)