avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru ce???
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru ce???

Am un teren micut(200mp) in centrul orașului.Pe teren a fost casa bunicilor mei, demolată de Ceaușescu.Dupa 10 ani de procese, am reintrat în posesia terenului.Imi plătesc, la zi impozitul, taxele locale pentru teren, am făcut incadastrare, il curat periodic,dar primăria nu mă lasă să construiesc pe el, fără multe explicații.
Ieri, politia locala m- a vizitat la domiciliu, cu o somație sa îmi împrejmuiesc terenul în 30 de zile, că altfel voi primi o amenda a substanțială(5000 lei).
Mă întreb : pentru ce??
Știu că , pentru a construi un gard, am nevoie de certificat de urbanism de la primărie, nu?Și dacă , primăria nu mi- l da, de ce sa trimis politia locala sa mă amendeze că n- am gard?!
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CBM , utilizator 15:23, 16 Iunie 2017
Pe somația pe care am primit- o este invocată HCGMB 120/2010,Art 9, alin 2,litera i.Imi puteți spune despre ce este vorba în această HCGMB?Mulțumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat urbanism - imprejmuire, constructie danieluca2001 danieluca2001 Buna ziua, Am si eu o problema. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am obtinut printr-o hotarare de consiliu local o suprafata de pamant in extravilan pentru a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am in proprietate un teren de 136 mp, cu o constructie ... fcbt fcbt Buna ziua. Am in proprietate un teren de 136 mp, cu o constructie de aprox 60 mp, paianta pe furci de lemn, veche de peste 80 ani, fara alte elemente de ... (vezi toată discuția)
Am moștenit o casă care are unul din ziduri pe hotar, și am obținut autorizație de demolare. vecinul nu e de acord cu demolarea, cum să procedez? cipriakos cipriakos Am mostenit o casa care are unul din ziduri pe hotar. Am hotarit sa o demolez si sa construiesc alta sens in care am obtinut autorizatia de demolare. Vecinul ... (vezi toată discuția)