avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post programator ajutor dupa noul cod dintr-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post programator ajutor dupa noul cod dintr-o sursa oficiala

Buna ziua!

Incerc sa gasesc fisa postului pentru pozitia de programator ajutor dintr-o sursa oficiala (anc, spre exemplu). Am gasit pe site-ul anc.edu.ro insa este pentru codul vechi inainte de 2011 si anume 312101 (detalii aici: [ link extern ] )

Aveti idee unde as putea sa gasesc fisa postului pentru noul cod 351201?

Mentionez, inca odata, trebuie sa fie o sursa oficiala din partea unei institutii de stat. Aceasta informatie a fost ceruta de Biroul de Imigrari al Noii Zeelande.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionuttatu , utilizator 23:46, 18 Iunie 2017
Schimbarea Codului COR pentru o functie nu are nicio legatura cu atributiile acesteia ... chiar daca modelul gasit de dvs are mentionat codul COR la vremea respectiva, continutul modelului este valabil si daca codul COR a fost schimbat intre timp.

Fisa postului o stabileste angajatorul ..
Multumesc frumos pentru raspuns.

Da, are logica. Sper ca si cei de la imigrari sa inteleaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului pentru o functie in cim o alta lupu_alex12 lupu_alex12 Buna seara! In fisa postului, denumirea acestuia este de programator (COR 213102), in timp ce in contractul de munca am functia / meseria de ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod cor 251206 vs 351201 Simmy Simmy Buna ziua, Am o mare nelamurire privitoare la codurile COR din tara noastra minunata in care experienta nu conteaza ci doar diplomele. In 2019 am fost ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit conform ordinul mfp 835/2015 Niculina_2011 Niculina_2011 Buna ziua, am aflat intamplator de noul ordin cu privire la scutirea de impozit si a celor care nu au studii informatice. Am informat firma, care se incadreaza ... (vezi toată discuția)