avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor nastere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor nastere copil

Buna ziua,
in data de 08.06.2017, Consiliul municipiului Bucuresti a aprobat un ajutor la nasterea fiecarui prim copil de 2500 lei. Intrebarea mea ar fi de cand se aplica aceasta hotarare ? Cei de la Directia Generala, care trebuie sa puna in aplicare aceasta hotarare spun ca este aplicabila pentru copiii nascuti dupa 01.07.2017........este corect ? De ce nu se aplica de la 08.06.2017 ?.....multumesc !
Cel mai recent răspuns: misu1972 , utilizator 16:40, 19 Iunie 2017
Decizia respectiva se aplica fie de la data adoptarii ei daca in cuprinsul ei nu se prevede un alt termen de la care se aplica, fie de la data mentionata in cuprinsul ei cand se mentioneaza un astfel de termen de cand se aplica.

In cuprinsul ei nu se mentioneaza nici un termen de aplicare. Am inteles, deci data de aplicare este 08.06.2017. Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de naștere Emanuel Costache Emanuel Costache Bună ziua ma numesc Emanuel și ma interesează dacă prima de naștere se poate da și în momentul în care lucrez la privat și am contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Bani casatorie 2017 Cosminitza Cosminitza Salut am si eu o intrebare .... S-a aprobat aceasta lege ? Bani pentru casatorie Cei 15.000 de lei oferiti tinerilor care se casatoresc reprezinta ... (vezi toată discuția)
Cuantumul alocatie copil mai mare de 2 ani Mira_A Mira_A care este cuantumul alocatiei pentru copil dupa 2 ani? cum se obtine, la ce institutie ne adresam? sotul angajat, sotia somera neindemnizata. va multumesc! (vezi toată discuția)