avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de naștere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de naștere

Bună ziua ma numesc Emanuel și ma interesează dacă prima de naștere se poate da și în momentul în care lucrez la privat și am contractul de munca individual mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 3 Septembrie 2018
Daca este prevazut in Regulamentul intern al societatii
Potrivit prevederilor Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 209/08.06.2017, modificată prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 297/17.05.2018, Primăria Municipiului București acordă un stimulent financiar pentru nou-născuți în cuantum de 2.500 lei net/nou-născut.

Hotararea se aplica numai pentru Bucuresti.

Si la nivel de alte localitati , pot exista astfel de hotarari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nastere copil misu1972 misu1972 Buna ziua, in data de 08.06.2017, Consiliul municipiului Bucuresti a aprobat un ajutor la nasterea fiecarui prim copil de 2500 lei. Intrebarea mea ar fi de ... (vezi toată discuția)
Bani de la stat ptr nou nascuti Buburuzinha Buburuzinha Buna ziua, Am tot auzit ca statul ofera 2500 lei noilor parinti. Nu stiu insa detalii iar informatiile citite si primite sunt diferite. 1-trebuie sa fii ... (vezi toată discuția)
Legea "prima casatorie" AlexAlexandra AlexAlexandra Buna ziua, Stiti cumva daca s-a aprobat legea \"prima casatorie\"? Aceea in care tinerii casatoriti primesc 1500 de lei de la primaria capitalei? Daca da cum ... (vezi toată discuția)