avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, probleme cu comunicarea actiunii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, probleme cu comunicarea actiunii

Buna ziua

In data de 26 mai 2017 am depus cerere de divort in care a fost trecuta adresa la care sa fie citata sotia cea din certificatul de nastere.
Acum am primit o comunicare de adresa in care mi se cere sa comunic o alta adresa a paratei deoarece la acea adresa nu sa putut comunica cererea de chemare in judecata, plicul fiind restituit cu mentiunea ,,destinatar necunoscut''
Vo rog sa-mi spuneti ce trebuie sa depun si cum pot face asta? deoarece nu pot lua legatura cu avocatul care mi-a redactat cererea.
Am gasit o copie dupa buletinul sotiei, ma ajuta la ceva?
Trebuie depusa in 10 zile si au trecut deja 5.
Ce trebuie sa depun si cum pot so fac?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:46, 22 Iunie 2017
Trebuie sa va interesati unde locuieste sotia si sa comunicati instantei adresa corecta ca sa o poata cita. Puteti depune si o copie dupa buletinul sotiei.
Ultima modificare: Joi, 22 Iunie 2017
ContSters429609, utilizator
Nu pot afla unde locuieste deoarece sotia nu vrea sa-mi spuna unde locuieste acu.
Depuneti acea copie pe care o aveti si precizati ca nu aveti date mai recente si rugati instanta sa faca verificari pt actualul domiciliu.

In acelasi timp scoateti un certificat de grefa, platiti 1 leu si depuneti cerere pt a se comunica aceste detalii si la Biroul de Evidenta a Persoanelor din localitatea dvs.

Dovada acestor demersuri o depuneti la instanta, in interiorul celor 10 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere actiune divort prin posta danielamoldovanu danielamoldovanu Buna ziua, Ma intereseaza daca pot trimite prin posta cererea de deschidere actiune divort si actele pe care le am sunt deajuns. Mentionez ca nu au rezultat ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata cu adresa necunoscuta emilianconstantin emilianconstantin Sotia cumnatului meu a parasit domiciliul comun si locuieste la o adresa necunoscuta . Cumnatul meu intentioneaza in prima faza sa o actineze in judecata ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala claudiaaydogan claudiaaydogan Problema consta in urmatoarele : mi-a fost retinut permisul duminica pt depasire in zona de actiune a indicatorului depasire interzisa....de fapt, nu este ... (vezi toată discuția)