avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Reabilitare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Reabilitare

Cat ma costa o rabilitare judecatoreasca ?
Cel mai recent răspuns: Willy51 , utilizator 18:00, 22 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
e vorba de 20 de ani si ceva in urma, am avut 4 ani pe timpul lui ceusescu si am iesit in ianuarie 1990, deci ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata fara diminuare oroles2014 oroles2014 Slautare! Am nevoie de sfaturi in ceea ce priveste pensionarea unei persoane de gen masculin nascuta in 1958 (adica are 56 de ani) cu stagiu de cotizare la ... (vezi toată discuția)
Prescriptie de pedeapsa danicet danicet Buna ziua. Sunt daniel....am avut o condamnare de 7+3 ani.....am ramas la 7 ani.....din care am executat 5,2 ani [1990-1996 ] .....eliberat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua dle avocat, in primul rand, doresc sa va multumesc ... Ciprian Marinescu Ciprian Marinescu Buna ziua Dle avocat, In primul rand, doresc sa va multumesc pentru informatiile si indicatile pe care mi le veti transmite in mod gratuit. Putina lume ... (vezi toată discuția)