avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Start-Up nation
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Start-Up nation

Buna ziua
Dacă dețin o firma cu codul CAEN 9602-coafura și alte activități înfrumusețare a-si putea deschide o alta firma cu codul CAEN 9604 -activitate de întreținere corporală, pt a ma putea înscrie in acest program? Noua afacere este un salon de epilare definitiva.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ariciuc , utilizator 10:46, 23 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere salaon unghii false Mirabelapomparau Mirabelapomparau Buna ziua, As dori sa deschid un salon de unghii false, eu mai am o firma si printre toate codurile caen cre le am in afara de obiectul principal il am si ... (vezi toată discuția)
Cod caen epilare definitiva cu laser adyyy90 adyyy90 Buna ziua, va rog daca imi poate spune cineva care este codul CAEN pentru activitatea de epilare definitiva cu laser, 9602 (coafură sau alte activităţi de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa deschid un salon de infrumusetare si remodelare ... Ioanazip Ioanazip Buna ziua! Vreau sa deschid un salon de infrumusetare si remoedelare corporala. Ce cod caen imi trebuie? Serviciile incluse ar fi: - micropigmentare ... (vezi toată discuția)