avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la Intampinare si cerere reconventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la Intampinare si cerere reconventionala

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu privire la ce demers ar trebui sa fac si cum de numeste, la primirea unui " Raspuns la INTAMPINARE si CERERE RECONVENTIONALA", primita urmare a Intampinarii facute de catre mine, intr-un proces de partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial (urmare a unui divort). Stadiul procesual al dosarului: FOND. Eu am calitatea de PARAT.
Asta deoarece nu sunt deacord cu varianta de partajare facuta de Reclamant.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: hp777 , utilizator 17:09, 23 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum nu mai faceți niciun demers. Se va fixa un prim termen de judecata , urmând a se judeca atât cererea principala cat și cea reconventionala.
Bună ziua,

Documentul primit reflectă parțial titlul acestuia, respectiv este răspunsul reclamantului la întâmpinarea dumneavoastră iar dacă în calitate de pârât ați formulat cerere reconvențională, prin documentul întocmit de reclamant a fost formulată și întâmpinarea la cererea dumneavoastră reconvențională. Din punctul meu de vedere ar trebui să formulați răspuns la întâmpinarea la cererea reconvențională. Nu scrie pe citație?
Etapele procesului de partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial demarat au fost:
1.Reclamantul a depus cererea de judecata - initial;
2.Eu am raspuns cu o Intampinare - in calitate de parat, in care solicitam partajarea intr-un anumit fel;
3.Reclamantul a raspuns la Intampinarea mea cu "Raspuns la INTAMPINARE si CERERE RECONVENTIONALA", cu o varianta de partajare;
Exista stabilita de instanta si un prim termen de judecata, in septembrie.
Intrebarea era ce anume trebuie sa fac eu, in situatia in care nu sunt deacord cu modul propus de reclamanta, la acest prim termenul de judecata?
Multumesc
Sau dupa primul termen, in functie de hotararea instantei, voi putea face alte demersuri??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru pt. scoatere bunuri din masa partajabila MayaSeal MayaSeal Buna ziua , in cadrul unui partaj de bunuri comune , sotul parat doreste scoaterea de la masa partajabila a unei sume de bani , ce a fost calificata de ... (vezi toată discuția)
Intampinare agathanucristi agathanucristi cum trebuie sa trimit o intampinare judecatorie si ce trebuie sa cupinda ea?eu sunt reclamanta.:O (vezi toată discuția)
Termen de depunere cerere reconventionala StefaniaEmerson StefaniaEmerson Am de formulat si depus o cerere reconventionala la actiunea pretentii a asociatiei de proprietari impotriva mea. Nu am primit inca actiunea si vreau sa va ... (vezi toată discuția)